Снимка уикипедия Световноизвестно певица прикова за пореден път вниманието върху себе

...
Снимка уикипедия Световноизвестно певица прикова за пореден път вниманието върху себе
Коментари Харесай

Певицата Пинк иска да плати глобата на женския тим по хандбал на Норвегия заради отказа им да играят по бикини

Снимка уикипедия 

Световноизвестно певица прикова за следващ път вниманието върху себе си.

Американската поп певица Пинк съобщи, че е подготвена и желае да заплати санкцията на женския тим по хандбал на Норвегия, които отхвърлиха да играят по бикини, написа БГНЕС.

На страницата си в Туитър певицата упрекна Европейската федерация по хандбал в сексизъм.
 
" Гордея се с хандбалистките от Норвегия, които показаха митинг срещу сексистките правила, отнасящи се до техните екипи. Европейската федерация по хандбал би трябвало да бъде санкционирана за сексизъм. Отлична работа, девойки! С наслаждение ще платя санкцията ви ", написа Пинк.
 
По-рано бе обявено, че на състезателките по плажен хандбал на Норвегия е била наложена санкция за това, че са отказали да се състезават по бикини за третото място на европейския шампионат.
 
Норвежките хандбалистки се обърнаха към федерацията с молба да им бъде позволено да се състезават по къси панталони, само че по този начин и не получиха отговор на молбата си, пише .
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР